Last news in Fakti

3 Април, 2014 18:15 1 046 0

Жозе Моуриньо: Нямам истински нападатели

  • жозе моуриньо-
  • челси-
  • нападатели

Специалистът не е доволен от състоянието на Фернандо Торес

Жозе Моуриньо: Нямам истински нападатели - 1
Снимка: БТА/AP

Жозе Моуриньо спешно иска да привлече нов нападател в Челси, съобщава Дейли Мейл.

В коментарите си след вчерашната загуба от Париж Сен Жармен, „Специалният“ не пропусна отново да спомене  лошото състояние на своите нападатели. През този сезон  Фернандо Торес има едва 9 гола във всички турнири. В отсъствието на Самуел Ето'о с 11 гола през сезона, Жозе бе принуден да пусне на върха на своето нападение крилото Андре Шурле.

„Не съм доволен от представянето на своите нападатели, така че трябваше да опитам нещо различно. С Андре поне знаех, че имам още един играч, който може да владее топката, въпреки, че не е нападател. Футболът обаче е игра, в която трябва да бележиш голове и да се прибираш в защита. Това правят истинските нападатели. За нас е трудно да вкарваме голове в напечени мачове. Нямаме човек, който да вкара гол от половин положение.“

В крайна сметка Фернандо Торес влезе като смяна в мача с ПСЖ, но отново не се запомни с нищо.

„Надявах се, че с влизането на Фернандо ще предадем повече дълбочина на отбора. Мислех си, че той може да направи нещо различно.“

Британските медии отдавна тръбят, че португалецът стяга сериозна селекция за през лятото, като основната му цел е привличането на нападателя на Атлетико Мадрид- Диего Коща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА