Last news in Fakti

7 Април, 2014 17:31 716 0

500 хил. евро в ПСЖ за бой на Челси

  • псж-
  • премии-
  • челси-
  • шампионска лига

Играчите прибират по половин милион за класиране напред в ШЛ

500 хил. евро в ПСЖ за бой на Челси - 1
Снимка: БТА/АР
Футболистите на Пари Сен Жермен със сигурност ще бъдат сериозно мотивирани за отстраняването на Челси от Шампионската лига. Утре парижани гостуват на „Стамфорд Бридж” в реванш от 1/4-финалите, като имат отличен аванс от 3:1 след първия мач и страхотна възможност да влязат в Топ 4 на надпреварата. 

Сините ще гонят успех с 2:0, който ще ги прати напред, но хората на Лоран Блан ще се стремят със зъби и нокти да стигнат до полуфиналите, защото ако успеят банковите им сметки ще се увеличат с по 450 000 евро. Според „Паризиен” сумата е сбор от постигнатото до този момент, като в тима имат определени възнаграждения за достигането до всяка една фаза в надпреварата. 

Така например излизането от предварителната група е оценено на 100 000 евро, преминаването на 1/8-финалите на 150 000, а триумф сред последните 8 – на 200 000. Така при евентуално отпадане футболистите ще се утешат с по 250 000, които вече са им гарантирани. Иначе още през миналия месец стана ясно, че премията за успех в надпреварата е астрономическите 1 милион евро на човек. 

Столичани на практика могат да са сигурни, че вече са заработили по 400 000 евро заради очертаващата се нова титла на Лига 1, след като 6 кръга преди края имат аванс от 13 точки пред Монако. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА