Last news in Fakti

10 Април, 2014 10:49 868 0

Дейвид Мойс: Бяхме като ученици срещу Байерн

  • дейвид мойс-
  • ученици-
  • манчестър юнайтед-
  • байерн-
  • шампионска лига

Наставникът на Юнайтед се надява тимът му бързо да се завърне в ШЛ

Дейвид Мойс: Бяхме като ученици срещу Байерн - 1
Снимка: БТА/ AP

„Доволен съм от представянето ни, но няколко малки грешки ни костваха продължаването. Допуснахме много бързо изравнителен гол. Дори учениците знаят, че не трябва да се допусне гол веднага след като ти си реализирал такъв”, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс след отпадането на тима му от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига.

„Червените дяволи” поведоха с красив гол на Евра, но секунди по-късно допусната изравняване, което до голяма степен ги лиши от шансове да отстранят баварците в „лигата на богатите”. Байерн победи с 3:1 и се класира за полуфиналите.

„През следващия сезон ние няма да играем в Шампионската лига, но се надявам това да е само за една година и бързо да се завърнем там. Няма нищо срамно да отпаднеш от Байерн, защото те са много силен тим. Играхме добре и показахме качествата, които притежаваме”, сподели Мойс след отпадането.

Жребият за полуфиналите ще бъде изтеглен утре в Нион, а освен Байерн в тази фаза на турнира са още тимовете на Реал (Мадрид), Челси и Атлетико (Мадрид). Финалът в надпреварата е на 24 май в Лисабон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА