14 Април, 2014 14:13 675 0

Маркиньос подписа с ЦСКА

  • маркиньос-
  • цска-
  • локомотив софия

Маркиньос е голмайстор на Локомотив София с отбелязани 15 гола през сезона

Маркиньос подписа с ЦСКА - 1
Снимка: БТA

Отборът на ЦСКА си осигури първото лятно попълнение за следващия сезон. Това е халфът на Локомотив София  Маркиньос.

Бразилецът с български паспорт вече е подписал договор с червените за 1 година, който ще влезе в сила на 1-ви юли, веднага след изтичането на контракта му с железничарите.  Той ще доиграе сегашния сезон с Локомотив София, помагайки на отбора в борбата за оцеляване в А група.  Маркиньос е  голмайстора на железничарите през този сезон, с отбелязани 15 гола в 28 мача.

Бразилецът навършва 32 години в края на този месец. Той прекара 4 сезона при армейците между 2007 и 2011 г., превръщайки се в един от любимците на червената публика. ЦСКА имаше интерес към него и през зимата, но тогава трансферът пропадна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА