Last news in Fakti

14 Април, 2014 18:59 641 0

Фърдинанд: Искам да остана в Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • фърдинанд-
  • кариера-
  • мойс

Защитникът разкри, че оставането му в Юнайтед не зависи от него

Фърдинанд: Искам да остана в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР
Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че иска да остане на стадион "Олд Трафорд" и през следващия сезон, но е наясно, че това не зависи от него. Мениджърът Дейвид Мойс възнамерява да осъществи сериозна чистка след слабия сезон, който направи действащият първенец на Англия. 35-годишният Фърдинанд е сред нарочените за гонене футболисти.

"Искам да продължа да играя, това е целта ми. Краката все още не са ме предали", сподели Рио Фърдинанд.

"Дали ще е в Манчестър Юнайтед, или някъде другаде, зависи от това какви са плановете на клуба. Трябва да изчакаме и ще видим какво ще стане. Ще направим същото, каквото сторихме и през миналия сезон - ще говорим. След това ще стане ясно дали оставам. Дали бих искал да остана? Разбира се, желанието ми е да продължа да играя за Юнайтед. Тук изживявам мечтата си и искам това да продължи", каза още Фърдинанд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА