Last news in Fakti

28 Април, 2014 17:27 8 106 4

Ново признание за Бербатов във Франция

  • бербатов-
  • монако-
  • хвалби-
  • играч на кръга

Българинът бе избран за Играч на кръга

Ново признание за Бербатов във Франция - 1
Снимка: БТА/АР
Димитър Бербатов получи нова порция хвалби от френските медии, след като през уикенда реализира два гола и подаде за още един за успеха на Монако с 4:1 при гостуването на изпадналия вече Аячо в среща от 35-ия кръг на френската Лига 1. Българинът бе обявен за играч на мача от футболните издания, засипали го с комплименти за фантастичната игра. 
 
"Бербатов изигра голям мач с Ница и вкара гол, който дори да е бил случаен, беше просто гениален. Затова очаквахме подобно представяне от него и в събота срещу Аячо. Срещу корсиканците обаче през първото полувреме видяхме доста вяла игра от всички. Точно се чудехме дали това няма да е провалът на Монако, когато на сцената излезе отново Бербатов, който не беше казал последната си дума. Той е здрав и нахъсан в края на сезона, нещо от което имат нужда всички в тима. Бербатов е забележителен нападател, с изтънчени докосвания на топката, точни до милиметър пасове и способност да вдига публиката на крака. В пореден мач той се показа като точно тази безценна фигура, която може да поведе тима към успех. И заслужено като беше сменен, обра овациите на публиката", написа сайтът planete-asm.fr за българина.
 
"Два гола и асистенция за Димитър Бербатов, който за пореден път беше големият майстор при победата на Монако с 4:1 като гост на Аячо. С все така фина техника българският нападател доказва мач след мач, че дори и на 33 години не е загубил ефикасността си. В 13 мача откакто е при монегаските, вече има осем гола. Договорът му изтича след края на сезона, но наставникът на клуба Клаудио Раниери заяви, че Бербо може да помогне още много на Монако", пише в свой анализ вестник L'Equipe.
 
"Много добър мач за българина, който за пореден път остави впечатление, че не се напряга много в играта си, но за сметка на това постига отлични резултати. Във всички добри неща на терена в Аячо той беше там - конструкцията на играта, връзките между играчите и завършващия удар. Отлична техника и голямо спокойствие, които бяха възнаградени с два гола и една асистенция", отбелязва пък Maxifoot.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 5 Отговор
  • 2 Иван Игнатов

    2 0 Отговор
    Вчера го мернах Бербатов на бул.Бъкстон да пие кафе, мислех да спра и да му стисна ръка за играта ама ми беше неудобно да го притеснявам. Иначе е голяма работа.
  • 3 Наката Пейчев

    1 0 Отговор
    Бербо - великан!
  • 4 Николай Николов

    0 1 Отговор
    А ве как така все по статиите всеки го хвали пък нито един отбор в Европа не го иска.Всеки казва Бербатов е добър но го вземи ти!