30 Април, 2014 17:04 623 0

Петдесет автографа от Фъргюсън за българските читатели

  • сър алекс фъргюсън-
  • книга-
  • автографи-
  • софия-
  • автобиография

Книгата е откровена, безкрайно забавна и най-вече вдъхновяваща

Петдесет автографа от Фъргюсън за българските читатели - 1
Снимка: БТА/ AP

Петдесет книги от „Моята автобиография“ на легендарния треньор Сър Алекс Фъргюсън ще бъдат подписани лично от него за българските фенове. Книгите ще бъдат продадени благотворително от издателство „Сиела“, а парите от продажбите ще бъдат дарени за спортни прояви на деца, лишени от родителски грижи, съобщиха от пресцентъра на издателството.

На 8 май в столицата книгата на легендарния шотландец, водил тима на Манчестър Юнайтед в продължение на 27 години, ще има своята официална премиера. Председателят на фенклуба на Юнайтед в България Емил Йорданов пък ще обяви петия юбилеен детски турнир „Юнайтед за деца, лишени от родителски грижи“.

„Моята автобиография“ е откровена, безкрайно забавна и най-вече вдъхновяваща книга. Сър Алекс Фъргюсън предизвиква читателя към размисъл, като представя своите знаменити съперничества с Ливърпул, Арсенал, Челси и по-късно с Манчестър Сити. Използвайки своя пиперлив хумор, той се спира и на състезателните взаимоотношения между него, Арсен Венгер и Жозе Моуриньо.

Както психологията на мениджърството, така и важните подробности от футболната стратегия на най-високо ниво могат да бъдат сложни теми, но никой не ги е разглеждал по по-интересен и достъпен за обикновения читател начин от сър Алекс в тази своя книга.

Той е изключително привързан към семейството си, като добавим и разкази за конни надбягвания, четене на книги и множество други външни интереси, сър Алекс може да се похвали с една прекрасна история.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА