Last news in Fakti

2 Май, 2014 14:00 744 0

Топузаков: В Левски няма нищо даром

  • левски-
  • топузаков-
  • играчи-
  • локомотив пловдив

Треньорът на Левски говори за ситуацията в клуба

Топузаков: В Левски няма нищо даром - 1
Снимка: БТА
Треньорът на Левски Елин Топузаков остана доволен от победата с 2:1 над Локомотив Пловдив, която отборът постигна вчера. Домакините направиха силно първо полувреме, но бяха трагични след почивката. Топчо не пропусна да коментира и ситуацията около младите футболисти, които налага.
 
"През първото полувреме имаше ситуации, вкарахме два гола, правехме интересни неща. Но през второто загубихме инициативата, усещаше се хаос. Позагубихме разиграването на топката и владението ѝ в противниковата половина през второто полувреме. Второто полувреме имаше отстъпване."
 
"Допуснахме ситуации, които не трябва да допускаме. Можеше да стане така, че да страдаме на края. Победихме, но има доста неща, които да изчистим. Имахме шансове да вкараме и да решим мача рано. Но важна е победата, с нея сложихме край на негативната серия."
 
"Това беше важно за младите момчета, защото те сега трупат опит. Нормално е да има и лъкатушене. Доволен съм от победата и заради тях. Тя ни беше необходима и откъм точки. От тях си зависи изцяло дали имат място в Левски. Нищо не се дава даром при нас. От тях зависи да показват мислене, тактическа дисциплина и себераздаване. Нормално е да има сътресение и непостоянни игри при преминаването от юношеския футбол към мъжкия. Със сигурност, колкото повече мачове трупат, повече самочувствие ще имат."
 
"Имаме доста контузени и наказани и те ще получават повече шансове. Но те трябва да придобият хладнокръвие и спокойствие и има още върху какво да работят. Дъстли Мюлдер излезе заради болки в ахилеса. Другата смяна на почивката беше тактическа. Исках с пускането на Боби Цонев да подсигуря Мики Орачев."
 
"Който иска да помага за юбилея, трябва сам да прецени. Всеки е добре дошъл, но не можем да караме под строй някого, който няма желание. Лично аз ще се включа. Нормално е да помогнем за юбилея всички, които обичаме отбора."
 
"С оглед на факта, че Валери и Цецо вкараха по един гол, значи са си свършили работата, особено с факта, че напоследък бележим трудно. Нормално е в ситуацията, в която бяхме с четири поредни загуби, всеки един футболист да е доста критичен към себе си. Такава е ситуацията и с Валери, нямаме пререкания. Всеки иска да даде повече, искахме да бием с повече голове. Моите изисквания са да дава всичко от себе си, аз решавам кой кога да играе и кога да излезе."

"Ще запазя за себе си какво съм говорил с Георги Иванов, това са неща от кухнята и сега не е коректно да говоря за тези неща", сподели Топузаков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА