Last news in Fakti

5 Май, 2014 11:54 680 0

Италия в черно и бяло (ВИДЕО)

  • италия-
  • ювентус-
  • празненства-
  • черно и бяло-
  • шампиони

Празненства по улиците на Торино, Милано и Рим

Италия в черно и бяло (ВИДЕО) - 1
Снимка: Facebook, Juventus's official page

Италия е в черно и бяло! Ювентус спечели титлата в италианското първенство за трета поредна година и за рекорден тридесети път. „Бианконерите” отново ще върнат третата звезда до емблемата на екипите си, която в момента е символична заради двете служебно отнети титли.

Възпитаниците на Антонио Конте спечелиха златото предсрочно след победата на Катания с 4:1 срещу втория в класирането Рома в среща от 36-ия кръг на калчото. Новината бе приета с шампанско и възгласи „Ние сме шампионите на Италия” от играчите и феновете на Юве.

Хиляди привърженици на „Старата госпожа” излязоха по улиците на Торино, Милано и Рим, за да отпразнуват скудетото. Въпреки че отпадна на полуфиналите в Лига Европа от Бенфика, Юве прегази съперниците си през настоящия сезон в Серия „А” и може да спечели рекордните 100 точки в първенството. Три кръга преди края торинци имат 93 точки, а им остават мачове с Аталанта, Рома и Каляри.

Тази вечер от 22:00 часа българско време Юве приема Аталанта на своя стадион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА