Last news in Fakti

15 Май, 2014 12:27 751 0

Жорже Жесус: Ние бяхме по-добри!

  • жесус-
  • бенфика-
  • севиля-
  • лига европа-
  • финал

Треньорът на Бенфика заяви, че е доволен от играта на своите възпитаници

Жорже Жесус: Ние бяхме по-добри! - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Бенфика Жорже Жесус логично остана изключително разочарован, след като отборът му за втора поредна година загуби финала на Лига Европа. Късно снощи португалският клуб отстъпи на испанския Севиля с 4:2 след дузпи, а през миналата година лисабонци загубиха финала и от Челси след гол в продълженията. Така в осми пореден еврофинал в който Бенфика се проваля и проклятието на Бела Гутман още тегне над отбора. 
 
"Това беше велик финал, макар че нямаше попадения", заяви Жесус на пресконференцията след мача.
 
"Мачът бе открит. Испанците пък започнаха по-добре, но с напредването на времето ние заиграхме по-силно и бяхме по-добрият отбор. Показахме нашата сила и имахме няколко много добри голови възможности, но за съжаление не бяхме в състояние да реализираме".
 
"В продълженията в крайна сметка отборът, който игра с повече вяра, спечели. За съжаление по-добрият отбор не успя да триумфира в Лига Европа. Поздравявам моите играчи, не мога да ги критикувам за абсолютно нищо. Тръгваме си с високо вдигнати глави, имаме още един финал в неделя и се надявам да спечелим поне него".
 
"Няма смисъл да крием, че липсваха важни играчи в нашия състав. Сюлеймани се контузи малко след началото, а всичките ни смени бяха принудителни. Начинът по който реагира отборът обаче бе много добър. Във футбола по-добрият не винаги печели. Искам да поздравя Севиля за този триумф", завърши Жесус.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА