Last news in Fakti

20 Май, 2014 18:11 611 0

Много контузени при волейболистите ни

  • българия-
  • волейбол-
  • световната лига-
  • контузени-
  • плачи

Националисте стартират групите в Световната лига срещу САЩ този петък от 19:30ч.

Много контузени при волейболистите ни - 1
Снимка: БТА

Състезателите от националния отбор по волейбол на България са измъчвани от множество контузии точно преди старта на Световната лига. В петък трикольорите приемат САЩ в първия си мач от турнира, а петима основни състезатели са травмирани.

Звездата Цветан Соколов, капитанът Тодор Алексиев, блокировачът Виктор Йосифов, Николай Пенчев и второто либеро Мартин Божилов не тренират пълноценно с отбора.

"Въпросът какво е състоянието на отбора обикновено звучи банално, но не и в този случай. Петима наши играчи са с контузии и не могат да вземат пълноценно участие в тренирпвките. Цецо Соколов не работи на 100%, Алексиев започна на пълни обороти едва от вчера, Пенчев дори не се съблече вчера. Проблеми има Мартин Божилов, с Виктор Йосифов също внимаваме. Не е идеалната ситуация, но знам, че дори и в такава момчетата се мотивират и играят на максимум", заяви Камило Плачи.

Двубоят с Щатите започва в 19,30 часа и ще бъде предаван пряко по ТV7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА