Last news in Fakti

27 Май, 2014 17:19 1 461 0

Гришо: Много съм разочарован

  • григор димитров-
  • разочарован-
  • ролан гарос

Сезонът ми на клей бе добър, така че все пак нямам повод за отчаяние

Гришо: Много съм разочарован - 1
Снимка: БТА/АР

Българският тенис ас Григор Димитров не скри угорчението си след като отпадна още в първия кръг на турнира от Големия шлем Ролан Гарос.

Димитров загуби двубоя си с хърватския гигант Иво Карлович с 4-6, 5-7, 6-7 за малко под два часа и по този начин приключи участието си на силния турнир в  Париж.

„Никога не е лесно срещу Иво. Това е огромно разочарование за мен, сподели Димитров след двубоя.

„Той игра много добре. Игра финал в края на миналата седмица и бе много уверен. Сервира много силно, но всъщност бе стабилен по целия корт - ударите му бяха много добри. Имах много трудна задача днес, защото всичко му се получаваше. Не успях да намеря ритъма си и не можах да се възползвам от нито един от малките шансове, които имах в мача“, допълни Григор Димитров.

"Сезонът ми на клей бе добър, така че нямам повод за отчаяние. Това просто ще ме мотивира още повече и ще се върна по-силен. Отпадането ми дава допълнително време, в което да си почина и да се подготвя за сезона на трева. Нямам търпение турнирите да започнат", завърши с доза оптимизъм българина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА