Last news in Fakti

28 Май, 2014 16:56 851 0

Серина Уилямс се сгромоляса в Париж

  • уилямс-
  • мугуруса-
  • ролан гарос-
  • изненада-
  • отпадане

Шампионката на Ролан Гарос отпадна от испанка

Серина Уилямс се сгромоляса в Париж - 1
Снимка: БТА/АР
Серина Уилямс шокиращо отпадна от "Ролан Гарос" във втория кръг на турнира, след като бе победена от младата Гарбин Мугуруса от Испания, която стигна до успеха с разгромното 6:2, 6:2. Oще преди началото на турнира мощната американка бе определяна за абсолютен фаворит за титлата в турнира, след като успя да я спечели и миналата година. Оказа се обаче, че тази година ще има нов шампион в надпреварата.
 
Уилямс изобщо не приличаше на себе си и липсваше увереност в играта и, но това не трябва да омаловажава успеха на Муругуса, която изигра феноменален мач и тотално надигра и засенчи световната номер 1. Въпреки отпадането на Серина, тя може да бъде спокойна за мястото си в световната ранглиста, тъй като Ли На отпадна още в миналия кръг.
 
Шокът за фамилията Уилямс обаче е двоен, тъй като и сестрата на Серина - Винъс, отпадна от турнира. Тя бе победена от друга младочка - Анна Шмидлова. Последната стигна до успеха в три сета - 2:6, 6:3, 6:4.
 
Южени Бушар пък постигна обрат срещу Юлия Гьоргес, стигайки до успеха с 2:6, 6:2, 6:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА