Last news in Fakti

1 Юни, 2014 09:00 919 0

Маркиньос не си намери тим в чужбина и ще играе в ЦСКА

  • маркиньос-
  • чужбина-
  • цска

Очаква се да бъде подписан договор и с Мартин Камбуров

Маркиньос не си намери тим в чужбина и ще играе в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Бразилецът Маркиньос не си намери отбор и от неделя влиза в сила договора му с ЦСКА. Контрактът беше подписан още в началото на май, но с една точка в него - появи ли се подходяща оферта от чужбина, той става невалиден, пише вестник „Труд”.

Четири часа преди изтичане на последния срок Маркиньос не уведоми никого в ЦСКА, че ще задейства клаузата. Очаква се да бъде подписан договорът с Мартин Камбуров, когато се прибере от почивка.

В същото време стотина запалянковци на „червените” излязоха на протест пред кметството в Димитровград. Причината - общинският съвет не гласувал треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов да стане почетен гражданин на града.

А новият председател на Надзорния съвет Александър Томов се срещна с част от хората, които си купиха акции на ЦСКА и им благодари. Политикът заяви, че една от идеите му е дори да направи телевизионен канал за клуба.

Шефът на ЦСКА скочи срещу Левски и Лудогорец, обвинявайки ги, че взимат големия дял от тв парите, а за „червените” оставали само трохи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА