1 Юни, 2014 12:55 3 753 8

Кличко отново пренебрегна Кубрат Пулев

  • владимир кличко-
  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • александър поветкин

Заявката за нов мач с Александър Поветкин на практика означава, че украинецът отново пренебрегва Кубрат Пулев

Кличко отново пренебрегна Кубрат Пулев - 1
Снимка: БТА

Световният шампион при професионалистите Владимир Кличко за пореден път направи крачка назад от мач с Кубрат Пулев. Украинският боксьор изрази готовност за провеждане на реванш с руснака Александър Поветкин.

„Смятам, че ако този двубой се състои, той ще е Киев. Първият се проведе в Москва, сега логично трябва да е в Украйна. Тук има много добър комплекс "Олимпийски", който може да се напълни за този мач“, коментира Владимир Кличко.

Заявката за нов мач с Александър Поветкин на практика означава, че украинецът отново пренебрегва Кубрат Пулев, съобщи „Гонг”.

Световният шампион по бокс в тежка категория Кличко трябва да срещне българина при следващата защита на титлата си. Това реши Международната боксова федерация (IBF). Все още обаче няма обявена дата за този двубой, който би трябвало да се проведе тази година.

В петък Александър Поветкин сам изрази желание да се срещне отново с Владимир Кличко на ринга. Той направи това признание след победата над Мануел Чар в мач, който се игра в Москва.

„Мачът с Кличко бе от полза за мен, даде ми голям опит. В момента Владимир е по-силен, но това е засега. Сега отново искам да достигна до среща с най-добрия боксьор в света – Владимир Кличко“, разкри Поветкин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    5 1 Отговор
    Нещо Кличко...на клоун се прави. Кобрата да му отиде на домашен адрес, и след позвъняване...да го нацели
  • 2 Христо Христов

    3 1 Отговор
    Само да му падне на левачката на наш'то перде Кубрат и ще го прати не на Евро-, ами на САЩ-мегдана, ако ще! Ама бяга бъзльото - усеща големия български... Мачът съвсем няма да е лесен, но Кубрат е точният човек за "демократа" от Украйна - ще го скъса и той го усеща отдалеч!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Смехурко

    2 0 Отговор
    Владимир Кличко не бяга от мач с Кубрат Пулев, както побързаха да напишат един куп български медии по някаква неизвестна причина. Напротив, в същото интервю, в което украинецът говори за Александър Поветкин, той призна, че следващият му съперник на ринга е именно българинът.

    А ето и линк с твърдението на Владимир за колегите, които явно не са си дочели - http://www.ridus.ru/news/161209
  • 6 PIRANHA

    2 1 Отговор
    Хора стегнете се, Кубрат е в профи бокса от 2 години за него почва да се говори едва като е на 30 години, а Кличко е шампион още на 25 години, повечето от шампионите са станали такива много преди навършването на 30 години и Кличко в случая е прав да каже че Кубрат е зелен, защото за да станеш шампион трябва да чакаш да ти дойде ред след като пребиеш по-малко добрите от него и едва след това да говориш глупости! И да погледнем реално на нещата Кличко има сума мачове спечелени с нокдаун, ама не с Технически Нокдаун, а с истински такъв! То е ясно че всеки иска да се бие с най-добрия, обаче си има ред и Кубрат е назад в листа на шампиона на 5 федерации! Както се казва трябва да изкачиш стълбичката до горе и тогава да получиш бой с шампиона! Едва ли искате да видим всички как Кобрата пада с нокдаун още в първите рундове! Кличко няма мач над 10 рунда, а нашия почва да играе след 10тия нека се видят нещата и от двете гледни точки! Когато светът започне да говори за Пулев то тогава Кличко няма да има против да имат мач помежду си и това си е голямата истина
  • 7 Монго

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Андрей Николов":

    Прочетохме линка, който си дал..., за което благодарим
  • 8 Иракли Иракли

    1 1 Отговор
    КУБРАТ е по талантлив боксьор от КЛИЧКО!.........това го вижда всеки
    педагог-треньор в бокса!