Last news in Fakti

7 Юни, 2014 16:27 673 0

Фърдинанд иска да играе в английски клуб

  • фърдинанд-
  • манчестър юнайтед-
  • лондон-
  • свободен агент

Защитникът на Юнайтед се е насочил към лондонските отбори

Фърдинанд иска да играе в английски клуб - 1
Снимка: БТА/АР
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд предпочита да продължи кариерата си в лондонски отбор, за да бъде близо до семейството си, пише „Дейли Мейл“. 35-годишният футболист е свободен агент и към него интерес имаше от Астън Вила, но той е отхвърлил тази възможност, а и бирмингамци бързо реагираха и взеха Филип Сендерос. Куинс Парк Рейнджърс, Кристъл Палас, както и родния му Уест Хям не биха имали нищо против да го вземат, като на този етап не е ясно кой от тези клубове има най-сериозни намерения.

Тотнъм също е вариант предвид амбициите на отбора, но не е ясно дали новият мениджър на Шпорите Маурисио Почетино ще одобри привличането на опитния бранител. Интерес към Фърдинанд има и от чужбина, като Галатасарай и Лос Анджелис Галакси са два клуба със солидни финансови възможности, но на този етап е малко вероятно Рио да напусне Острова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА