27 Юни, 2014 12:39 762 0

Левски се издъни срещу втородивизионен отбор

  • левски-
  • монтана-
  • мач

Сините завършиха 1:1 в мач с Монтана

Левски се издъни срещу втородивизионен отбор - 1
Снимка: Levski.bg

Отборът на Левски не успя да победи втородивизонния Монтана във втори мач от своята предсезонна подготовка.

Мачът в Правец завърши при резултат от 1:1. Монтана откри резултата с гола на Петър Лазаров в 34-та минута. Стефан Велев изравни за „сините“ през 60-ата минута. Левски не бе воден от новия си треньор Пепе Мурсия, който в момента е в своята родина Испания, където си събира багажа.

Мачът започна с надмощие на Левски, като в 17-та минута Валери Божинов подаде остър пас към Валери Домовчийски, който се размина с топката. В 34-та минута Стефан Велев допусна сериозна грешка в средата на терена, позволявайки на Петър Лазаров да получи топката в наказателното поле на Левски. С премерен шут той преодоля  вратаряя Пламен Илиев и даде преднина на Монтана.

Още в началото на второто полувреме Монтана можеше да удвои резултата, след като Сергей Георгиев стреля с глава в наказателното поле на „сините“. Топката мина съвсем близо до вратата на Илиев. В 59-та минута Радослав Димитров проби по дясното крило и даде точно центриране, което Велев засече с глава и отбеляза за „сините“.Последваха силни минути за Левски, като добри възможности се откриха пред Мисяк и Домовчийски. В 74-та минута Домовчийски направи самостоятелен пробив и даде много добър пас към Краев, чийто шут бе избит в корнер.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА