Last news in Fakti

29 Юни, 2014 11:28 948 0

Хълк: Благодаря на Господ и на Жулио Сезар

  • хълк-
  • сезар-
  • бразилия-
  • дузпи-
  • чили-
  • мондиал 2014

Дано цяла Бразилия да е с нас, заяви героят Сезар

Хълк: Благодаря на Господ и на Жулио Сезар - 1
Снимка: БТА/АР
Нападателят на Бразилия Хълк направи любопитен коментира след класирането на южноамериканците за 1/8 финал на Мондиал 2014. Както е известно, "кариоките" победиха Чили след изпълнение на дузпи и ще играят с Колумбия в следващата фаза на турнира.

Хълк изпусна дузпа срещу Чили, но благодари на Бог и на Жулио Сезар, който направи решителни спасявания от бялата точка.

"Това беше голям двубой. Ние знаехме колко е силен съперникът и трябваше да запазим концентрация през целия мач. Когато при дузпите чилийците изравниха след грешката на Марсело, настъпи сложен момент. Ние се класирахме трудно за четвъртфиналите, така че трябва да благодарим на Бога и на Жулио Сезар", заяви Хълк.

"Ние бяхме по-добри през първото полувреме, поведохме в резултата, но чилийците бързо се върнаха в борбата. С този отбор винаги трябва да се съобразяваш. Да представяме своята страна у дома - това е особена отговорност и особено напрежение. Надявам се, че цяла Бразилия е с нас. Аз мечтая за това", добави Сезар.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА