Last news in Fakti

30 Юни, 2014 12:56 856 0

Попето: Родригес вкара гола на Световното

  • попов-
  • мондиал 2014-
  • колумбия-
  • уругвай-
  • суарес

Капитанът на националния ни тим коментира представянето на Уругвай и Колумбия

Попето: Родригес вкара гола на Световното - 1
Снимка: БТА/АР
Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов е на мнение, че първото попадение на Хамес Родригес срещу Уругвай е най-красивият гол на Мондиал 2014.

"Първият гол на Хамес Родригес за Колумбия срещу Уругвай е голът на световното до този момент", сподели Ивелин Попов пред вестник "Труд".

"С отборен дух и два перфектни гола Колумбия победи Уругвай. Жалко за това силно поколение уругвайски футболисти, защото едва ли ще видим на друго първенство фигури като Диего Форлан и Диего Лугано. Липсата на наказания Луис Суарес и цялата ситуация около него се отрази негативно на отбора. Санкцията му е прекалено тежка и се надявам, че ще бъде намалена."

"Не приемам неговата постъпка, но 4 месеца без никакъв футбол звучи отчайващо. Ако не ги правеше тези неща, той щеше да е просто добрият футболист Суарес, а не хищникът Суарес. Не изключвам и сам да търси такава слава, никой не знае какво му е в главата. С играта си Колумбия показва, че има много сериозни амбиции и ще затрудни максимално Бразилия", добави Попов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА