Last news in Fakti

1 Юли, 2014 13:25 1 190 0

Сабея: Байерн на Хайнкес бе фантастичен!

  • аржентина-
  • сабея-
  • байерн мюнхен-
  • меси-
  • хайнкес

Меси оправдава очакванията, заяви наставникът на Аржентина

Сабея: Байерн на Хайнкес бе фантастичен! - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът на Аржентина Алехандро Сабея заяви, че Байерн Мюнхен на Юп Хайнкес от сезон 2012/13 е най-перфектният отбор, който може да съществува. 

"Не може да играеш като някой друг отбор, не можеш да копираш някой друг. Но ако трябва да взема пример от някой отбор, това е Байерн от 2013 година на Юп Хайнкес. Това беше една машина, която прегази всичко по пътя си", заяви Сабея, цитиран от sport1.de.

"Днес Лионел Меси е най-важният човек в състава на Аржентина, също както беше Диего Марадона през 1986 година. До момента Меси прави голямо световно първенство. Аз очаквах това от него. Той очакваше това от себе си. Съотборниците му очакваха това от него. Всички хора в Аржентина го очакваха. Щастлив съм, че очакванията се оправдават."

"Ние вече тренирахме дузпи. Да, на тренировките не е същото, както пред 80 000 души на стадиона, които са се втренчили в теб. Ако мозъкът беше мускул, щеше да бъде най-важният от всички мускули. Един грам мозък тежи повече от един килограм мускули", изчисли Сабея.

 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА