Last news in Fakti

1 Юли, 2014 15:59 6 817 2

Отборът на Република Корея обра пешкира

  • бонбони-
  • мондиала-
  • група

Фенове атакуваха корейците с бонбони на летището у дома

Отборът на Република Корея обра пешкира - 1
Снимка: БТА/AP

Привържениците на Република Корея изразиха недоволство при посрещането на националния отбор от Мондиала в Бразилия.

Местните медии показаха клипове как феновете освиркват играчите на летището и ги замерят с бонбони, което в Република Корея е оскърбление.

Други привърженици пък издигнаха плакат в погребален стил, на който пишеше: "Футболът в Република Корея е мъртъв!"

Отборът завърши на последно място в група "Н" на световното първенство. Старши треньорът на националния тим Мюн-бо Хон се извини на феновете за разочароващото представяне на Мондиала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    * "опрра"...
  • 2 трезво мислещ

    0 0 Отговор
    Ако беше в северна корея с куршуми щяха да ги замерват,а не с бонбони.Между другото умишлено изписвам северна корея с малки букви,защото смятам,че за всичко си ма граници,а тяхната диктатура просто е извън всякакъв разум,но Господ си знае работата,следващия метеорит ще е по тяхната глава.