1 Април, 2015 13:35 3 078 1

Диета за новото Camaro

  • chevrolet-
  • camaro
В интернет пространството изтече интересна информация, засягащи някои от технологичните новости в следващия Chevrolet Camaro. Според тези данни, новото, шесто поколение на Camaro, ще се прави на новата платформа на концерна, носеща наименованието Alpha.
 
На същата база са базирани и моделите на Cadillac CTS и ATS. Благодарение на въпросната платформа следващото Camaro ще е по-леко от сегашното с цели 90 килограма. Още нещо любопитно е, че 70% от детайлите по предстоящия масълкар ще са изцяло нови.
 
От сегашния модел ще бъдат запазени само фаровете и емблемата. По неофициални данни, под капака на Camaro ще се монтира и двулитров турбомотор с мощност 270 конски сили. Самото производство на модела ще бъде пренесено от Охайо в завода на General Motors в щата Мичиган.

 

Новото поколение на Chevrolet Camaro ще бъде представено на 16 май 2015 година, като публичната премиера ще бъде на специално организирано за целта мероприятие в Детройт. Тестовете ще се проведат на остров Бел, където ще бъде открит и музей на легендарния масълкар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илия кардана

    0 0 Отговор
    Предвид подсиленият тен на преобладаващите по конвейрите в Мичиган, звучи като край за т. нар. "мексикански корвет".