Last news in Fakti

2 Юни, 2015 12:15 2 482 3

Най-компактната флашка с обем 128 ГБ

  • флашка-
  • sandisk-
  • ultra fit
По време на изложението Computex компанията SanDisk представи своите нови флашки, след които се оказа една, която е най-малката в света с обем 128 гигабайта. Устройството е част от новата серия USB 3.0 - Ultra Fit. Иновацията е толкова малка, че едвам се подава от USB порта на компютъра. Габаритите на изделието са 19.1 x 15.9 x 8.8 мм.
Освен със свръхкомпактните си размери флашката може да се похвали и с доста прилична скорост на предаване на данни. По думи на представители на компанията скоростта достига до 130 мегабайта в секунда. Освен всичко това Ultra Fit е снабден с нова технология за шифроване на данни. Ultra Fit постъпва веднага в дилърската мрежа с цена от $120.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 койчо

    0 0 Отговор
    Ще я чакам да стане на 12 долара и я купувам!
  • 2 20долара

    0 0 Отговор
    120 тояги на голо да получат.
    Тази цена означава едно:
    слаби продажби.
  • 3 хърби

    0 0 Отговор
    Не всички са скъсани ,като теб. И България не е мерило за нищо,освен за простотия.