7 Юни, 2015 10:00 2 266 0

Chopard и Mille Miglia с нов модел часовник

  • chopard-
  • mille miglia-
  • watch-
  • часовник

Отношенията на швейцарската марка луксозни часовници и култовото събитие за класически автомобили Mille Miglia започват преди цели 27 години. Тазгодишното му издание се проведе през изминалия месец май и естествено там бяха изложени едни от най-добрите автомобили, правени някога. Какъв по-добър случай от това събитието да послужи за премиера на новата лимитирана серия часовници?


 

От 1988 година производителят създава ежегодно лимитирана серия за участниците в събитието, а от 1997-а тя е достъпна и за свободния пазар. Корпусът е с размер 43 мм и е изработен от висококачествена стомана, като има възможност да бъде изработен и от 18-каратово. Въртящата се корона е алуминиева с черна вложка. Продупчената кожена каишка е вдъхновена от ретро спортните волани, а цвета на вътрешната част е култовия за италианците червен Rossa Corsa.

Датата е вградена в логото на Mille Miglia, а срещу него е позиционирано означението за оставаща мощност. Сертифицираният ръчен механизъм е Chopard Calibre 01.08-C. Цифрата на колекцията не трябва да ви изненадва. 1 000 броя ще бъдат произведени от стоманената версия и 100 - от златната. Цената на тази творба не е упомената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА