Last news in Fakti

17 Юни, 2015 14:55 9 243 12

Излиза новият Need For Speed Underground

  • need for speed-
  • underground-
  • game-
  • cars
Най-популярната и култова автомобилна игра Need For Speed е готова с напълно нов Underground. Създадена от гиганта EA Games тя със сигурност е отнемала от свободните часове на почти всеки автомобилен фен. Естествено новата игра е направена в крак с модата и всичките манияшки автомобили и подобрения за тях са достъпни, като популярните широки китове на Rocket Bunny.

Версията Need For Speed Underground бе най-почитаната от феновете и явно това е причината EA да вземат решението да я направят отново. Естествено и графиките са убийствени. Това се очаква, малко или много от EA Games. В нея ще можете да наблегнете на 5 основни умения, които да развивате - стил, беззаконие, отбор, автомобил и скорост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dragonn2

    0 0 Отговор
    Къде прочетохте че това е нов Underground? Това е официален reboot на серията и заглавието е Need For Speed. И не сте много запознати с играта - в Underground имаше ли екзотики, полиция, crew? Не, но в Carbon имаше и трите, освен че се развиваше през нощта. Така че тази игра е по-близо до Carbon отколкото до Underground.
  • 2 undergound

    0 0 Отговор
    Тоз пък ти представа имаш ли си изобщо от NFS и която и да боло част че да приказваш глупости.Първо се запознай с NFS и чак тогава си изказвай мнението.
  • 3 hate

    0 0 Отговор
    Тази игра, както самите ЕА казаха, е смесица от най-добрите елементи от предните Need For Speed. Customization от Underground, полицаи от Most Wanted, а от Carbon е вдъхнат външният вид на играта и картата.
  • 5 Fan

    1 0 Отговор
    Изглежда страхотно!Невероятна графика и коли,изглежда,че и сюжетът е интересен,но само едно ме дразни...управлението на колите ще е както в предните няколко поредици с две думи пълна боза!Влизаш в завой със 200,дърпаш ръчната и колата като на филм влиза в завоя по магически начин със зверският дрифт,а ти не си се постарал грам за това...Мен лично след Карбон,управлението на автомобилите не ми харесва.
  • 6 scar face

    0 0 Отговор
    Наистина изглежда добре. Графиката е почти фотореалистична, което повдига въпроса относно изискванията. Лично за мен, последното хубаво НФС беше "дъ рън". До колкото разбирам, тази ще е смесица между ъндърграунд, карбон, мост уантед (1-та) и ъндърковър. Дано очакванията се оправдаят, че от както критерион се намесиха (HP 3, MW 2, rivals - макар и само частично за нея) нещата никак не ми харесаха. За шифтовете да не говорим, за разлика от про стрийт, която много, много ми хареса.
  • 7 scar face

    0 0 Отговор
    Между другото, някой знае ли какво се случва със студиото "BLACK BOX", което разработваше MW, carbon, underground, undercover, pro street и the run?
  • 8 dhcp

    0 0 Отговор
    Някой да има инфо за изискванията? Силно се съмнявам да тръгне при мен... и5 4460 16 кила рам и радеон р9 280х

    Коментиран от #9

  • 9 scar face

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "dhcp ":

    Е, ти пък. Много ясно, че ще тръгне. Имаш топ компютър.
  • 10 S Doichinov

    0 0 Отговор
    Ясно е,че ще се играея и тази част.Лично аз харесвам най-много dirt и colin mcrae.Там иска и заигравка с параметрите на колата което всъщност е големия кеф-сам да си настроиш колата
  • 11 dhcp

    0 0 Отговор
    Докато не я разцъкам ще съм скептик, че не мисля за компа ми че е топ
  • 12 momchil

    0 0 Отговор
    ama tq koga shte izl koi mesec
    dali shte izleze v zamunda

    Коментиран от #13

  • 13 Христо

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "momchil":

    Не четеш ли 3 Ноември 2015