Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 17:32 3 864 1

Need For Speed се завръща (ВИДЕО)

  • need for speed-
  • nfs-
  • видео игра-
  • игра

Трейлър на популярната игра бе публикуван в интернет

Need For Speed се завръща (ВИДЕО) - 1

Популярната игра с която много от новите шофьори на пътя са отраснали се завръща с ново издание носещо името Unbound. Това бе разкрито от компанията разработчик с кратко рекламно видео в което се вижда част от геймплея на популярната игра. Този път тя е с още по-цветни графики и е вдъхновена от комиксите и този стил в автомобилната култура.

Трейлърът е дълъг малко над минута и половина и ни показва интересни автомобили с множество тунинг части, покрити в разнообразни цветове. Впечатление прави и решението за димът от гумите при дрифт, който е в различни цветове в зависимост от предпочитанията на играча.

Според вътрешна информация, сюжетът на играта ще бъде базиран основно на уличните гонки в нощните градове, връщайки се към корените на оригиналните издания. За разлика от повечето си конкуренти, Need For Speed не се бори за реализъм, но все пак предлага 4K резолюция и до 60 кадъра в секунда.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    1 0 Отговор
    Като гледам банера, играта е за цветнокожи и за деца-тоест не е за мен.