25 Април, 2012 12:36 2 151 1

Правят филм по Need For Speed

  • need for speed-
  • electronic arts-
  • dreamworks

Dreamworks преговаря с Electronic Arts за правата върху заснемането на филм по култовата игра Need For Speed, съобщава Inside Line. По този начин от студиото се надяват да повторят успеха на блокбъстъра "Бързи и яростни", който донесе огромни приходи на конкурентите от Universal.

Според Deadline.com за сценарист на филма е привлечен Джон Гатинс, написал екшъна "Жива стомана" с Хю Джакман. Подробности за сюжета все още липсват, но се носят слухове, че в лентата ще се разказва за трансконтинентално състезание.

Засега от Dreamworks и Electronic Arts се въздържат от коментар по темата. Ако двете компании постигнат споразумение, филмът Need For Speed ще се появи по екраните не по-рано от 2014 г.

Известна представа за бъдещата холивудска версия на играта дава трейлърът към Need for Speed: The Run, режисиран от Майкъл Ман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vanko

    0 0 Отговор
    Както казваме в България - след дъжд качулка ! То от трета серия нататък стана блудкаво и нереално . Ако искат да направят нещо интересно , просто да забравят компютрите . Добри каскади , истински при това , а не някакви скарани със законите на физиката и много камери , другото си е детско филмче!