Last news in Fakti

11 Април, 2022 19:02 3 732 2

Need For Speed се завръща още тази година

  • need for speed-
  • игра-
  • playstation-
  • xbox

Популярната игра ще получи нова версия

Need For Speed се завръща още тази година - 1

Популярната игра с автомобили Need For Speed ще получи нова версия още тази година. Тази информация бе разпространена от Джеф Гръб чрез неговото собствено предаване през изминалата седмица. Гръб разкри, че популярната игра е във финалните фази на разработка, след като още преди две години началото ѝ бе потвърдено от EA.

Новата игра ще бъде достъпна единствено за последните модели конзоли от типа на PlayStation 5 и Xbox Series X/S и за съжаление няма да бъде достъпна за по-стари модели.

Need For Speed се завръща още тази година

Все още не се знае каква ще е темата на играта и каква история ще разказва тя, но според слуховете е възможно да има незаконни гонки по улиците на Маями. Повече ще разберем в следващите месеци.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Caleb

    8 1 Отговор
    "...според слуховете е възможно да има незаконни гонки по улиците на Маями." - това е буквално последната игра - NFS Heat
  • 2 ДФ1

    2 2 Отговор
    Тия ме загубиха още с 3та, със средна скорост по висока от максималната.