Last news in Fakti

25 Юни, 2015 15:07 2 335 3

Windows 10 ще се продава и на флашка

  • windows 10-
  • флашка

Лецензни копия на изданията Home и Professional на новия Windows ще се разпространяват не само на обичайните CD и DVD, а и на USB-носители, съобщава  WinFuture.de. На флашките ще бъдат записани едновременно 32- и 64-битовите версии на операционната система. Така Microsoft ще се опита да предостави на потребителите избор на архитектура.

Windows 10 Home Edition ще струва $119.99, а Professional - $199.99. Собствениците на компютри с лицензни копия на Windows 7 и 8.1 ще могат да надградят операционните си системи безплатно. Новата операционна система на Microsoft излиза на 29 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир

    0 1 Отговор
    Някаква нова система 23 бита :)
  • 2 dhcp

    0 0 Отговор
    Ако беше 100лв с кеф бих си я купил, но за 199$ нещата вече стоят по друго яче :)

    Коментиран от #3

  • 3 S Doichinov

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "dhcp ":

    И аз така бих наравил но 200$ са ми много