Last news in Fakti

23 Септември, 2011 09:53 1 509 0

HTC пуска смартфон със Sense 3.5

  • htc-
  • rhyme-
  • android

Тайванската компания HTC представи в Ню Йорк няколко смартфона от новата си моделна линия. Най-любопитното предложение от тях се казва HTC Rhyme. Преди появата си този продукт се наричаше Bliss и се смяташе, че ще бъде ориентиран основно към дамите.

При представянето на модела стана ясно, че Rhyme наистина има женска насоченост, но може да се ползва и от силния пол. Свързването му с жени ползвателки се дължи на единия от основните цветове, с които ще се предлага Rhyme - виолетов.

Иначе самото устройство е изпълнено в стандартния за компанията дизайн - моноблок без клавиатура. Дисплеят естествено е сензорен и е с размер 3.7 инча. Разделителната му способност му е 480х800 пиксела. Rhyme е снабден и с 1-гигахерцов процесор, GPS-приемник, както и с модули за Wi-Fi и Bluetooth.

Разполага още с петмегапикселова камера с автофокус и вход за стандартен 3.5 мм аудиожак. Управлението на устройството се осъществява в среда на операционната система Android 2.3 Gingerbread.

Началото на продажбите в САЩ е планирано за 29 септември, а в Европа и Азия иновационният смартфон ще се появи в средата на ноември. Първи привилегията да ползват HTC Rhyme ще имат абонатите на оператора Verizon Wireless.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА