Last news in Fakti

19 Октомври, 2015 12:24 12 527 6

ЛУКОЙЛ на "Автосалон София 2015"

  • лукойл-
  • бензиностанции-
  • автомобилен салон софия 2015
„ЛУКОЙЛ България“ е генерален партньор със статут на официални бензиностанции на тазгодишния Автомобилен салон София 2015, който се провежда от 17-ти до 25-ти октомври в Интер Експо Център в София. По време на изложението, пред българските потребители се представя новата, модерна визия на обектите от веригата и високото качество на премиум-горивата, маслата и B2B-услугите, предлагани от ЛУКОЙЛ на българския пазар.
Специалните премиум горива ЕСТО ще бъдат използвани при тест-драйва на автомобилите в рамките на Автомобилен салон София 2015. Бензините ECTO PLUS 95 и ECTO SPORT 98 са разработени на базата на най-модерните технологии и притежават многофункционален пакет горивни добавки от последно поколение, които увеличават мощността на двигателя, удължават живота му, снижават разхода на гориво и вредните емисии въглероден двуокис. ЕСТО-дизелът на ЛУКОЙЛ осигурява по-добро изгаряне на горивото. Това е екологично гориво с функционални очистващи добавки, изпитвани във Великобритания и препоръчвани за употреба в целия свят.
Пред зали 5 и 6 е разположена специалната Кафе-зона ЛУКОЙЛ, която представлява импровизирана търговска зона на бензиностанция с открита тераса. В рамките на Кафе зоната с щанд са представени и производителите на масла LUKOIL LUBRICANTS с тяхната серия от последно поколение напълно синтетични моторни масла LUKOIL GENESIS. Специално внимание е отделено на услугите от B2B-сектора, предоставяни от LICARD, които също се представят пред българската публика със свой щанд.
На тазгодишния Международен автосалон София 2015 г. акцентът на представянето на веригата ЛУКОЙЛ е поставен върху грижата за комфорта на клиентите. Компанията ексклузивно предлага превъзходното италианско кафе с неповторим аромат под марката Baristo, както и топли закуски – банички, бургери, хот-дог и кроасани.
Ежедневно за посетителите са предвидени различни инициативи. Те могат да участват в лотария с гарантирана печалба - сладък десерт към кафето, автомобилни аксесоари, гориво.
 
От 13:00 до 14:00 ч. всеки ден в кафе зоната се провежда и мастър клас под ръководството на майстор-бариста от Baristo University. В рамките на мастър класовете е организиран конкурс за бариста аматьори, а голямата награда на финала е кафемашина Gaggia Classic.
От 14:00 до 15:00 ч. е предвиден и Baristo Happy Hour – посетителите на кафе зона ЛУКОЙЛ могат да си направят подарък и сами да си приготвят чаша ароматно кафе.
Всеки, който иска да отдъхне, докато разглежда последните марки нови автомобили, е добре дошъл в Кафе-зона ЛУКОЙЛ за чаша ароматно кафе Baristo и експертни съвети за най-добрите моторни масла, горива и услуги от нашите специалисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 2 некойси

    4 0 Отговор
    Лукойл - монополиста, който ни продава сандвичи и кафе :)
    Ще падна.

    Коментиран от #6

  • 3 ник

    3 0 Отговор
    Преди около два месеца реших да не ползвам повече услугите на "Лукойл". "Ромпетрол" са по-добри и не мисля да се отказвам от тях. Надявам се да увеличат броя на бензиностанциите си.
  • 4 йордан иванов

    1 0 Отговор
    Монополости които печелят над 50 стотинки на литър гориво...?!!
  • 5 Бхд БхД

    2 0 Отговор
    Ако бях по-близо до някой от границите щях да зареждам в друга държава.Последно заредих 65лв от ОМВ и не можах да измина и 300км пък в Лукойл е още по лошо
  • 6 comment

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "некойси":

    Както и всякакви боклуци, които нарича горива за ДВГ.
  • 7 Иванушка дурака

    3 0 Отговор
    Алчни руснаци!Народа не е глупав и помни, с години не може да изтриете петното, което си поставихте,глупаци.Руснак и пазарна икономика, няма такова животно.Това са "братушките" най-скъпото гориво и най-скъпата газ,благодарим,болшье спасибо!