Last news in Fakti

9 Януари, 2016 12:00 2 693 2

Audi с нов поглед над конфигурирането

  • audi-
  • конфигуратор-
  • модели-
  • виртуален

Германският производител обедини сили с Nvidia, Ocolus и HTC за създаването на виртуален конфигуратор на моделите на компанията. Той бе представен на техническото изложение CES и дори може да показва звуковите възможности на избраните автомобили. Със създаването на този виртуален шоурум Audi ще предостави много по-детайлен изглед за бъдещите клиенти.

Детайлите, до които може да се достигне, са безброй и ще отнеме време на дизайнерите да пренесат всичките модели и възможности във виртуалната реалност със скорост от 90 кадъра в секунда. Но това няма да бъде за дълго, защото се очаква до края на годината виртуалният конфигуратор да се появи в по-големите пазари на марката, а след това постепенно да обхване и другите. Интересен факт е, че автопроизводителят се е впрегнал сам да създаде графичния модул заедно със Zerolight, който след това е оптимизиран от Nvidia.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Да си сменят малко еднаквите форми с различни стопове и фарове!
    Или с конфигуратора се надяват някой да им подскаже някоя нова форма!И студио създадоха и А7 пуснаха и пак всичко еднакво!
  • 2 Audi

    0 0 Отговор
    Това с еднаквите форми е концепция и е нарочно направено с цел да се познава отдалеч. Който иска всеки модел да няма нищо общо с друг на една и съща марка, да си купува азиатски коли :)))