Last news in Fakti

31 Януари, 2016 12:30 3 936 2

UNiQ - аудиосистема за мотори с 600W

  • uniq-
  • аудиосистема-
  • мотор-
  • мотоциклет

Аудиосистемата е неразделима част от съвременните автомобили, при мотоциклетите обаче този въпрос винаги е седял малко в страни и ни е изглеждал малко странно. Въпреки това UNiQ предлагат аудиосистема със завидна мощност за феновете на музиката и моторите. При повечето круизери мощността на фабричната музика най-често достига до 200 вата, но тази достига мощност от цели 600 вата.

Звукът се възпроизвежда от два говорителя от Kicker захранвани от мини усилвател Rockford Fosgate Punch, като се предлага и опция с четири говорителя. Говорителите не се притесняват от външните условия, защото са водоустойчиви и достигат 60 Hz за ниските и 20 khz за високите с чувствителност от 88 db.

Системата може да бъде свързана с всяко портативно устройство и предлага контролер използващ Bluetooth, който може да бъде поставен на удобно за вас място. Комплектът на UNiQ Cycle Sounds може да бъде монтиран на почти всички известни марки мотори, като Harley-Davidson, Honda, Yamaha,
Kawasaki, Victory, Triumph и много други.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРОСТОТИЯ

    0 8 Отговор
    НЕ СТИГА ,ЧЕ НИ НАДУВАТ ГЛАВИТЕ ПО ЦЯЛО ЛЯТО С ТЪПИТЕ СИ ОТВОРЕНИ ГЪРНЕТА ,АМИ СЕГА И ЩЕ ИМ СЛУШАМЕ ТЪПИТЕ МУЗИКИ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Готиния

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПРОСТОТИЯ":

    Като те чета,се чудя дали има нащо което да харесваш или обичаш.Имаме хубави и девствени гори,направи си някъде една колиба и си стои на тихо.