2 Март, 2016 11:50 18 755 15

Премиум Ford! Възможно ли е това?

  • ford-
  • vignale-
  • женева 2016
Премиум Ford! Възможно ли е това? - 1
До скоро специалистите от Ford показваха само концептуални автомобили от серията Vignale, но принципно отдавна имат идея да позиционират част от продукцията си в т.нар. премиум сегмент. Сега, в Женева Ford извади цели четири серийни модела от новия бранд - S-MAX, Mondeo, Edge и Kuga, с което явно показаха намеренията си да се намесят при луксозните возила.Премиум Ford! Възможно ли е това?
Отличията на премиум автомобилите Vignale спрямо стандартните модели са доволно прости. На първо място те се различават по шестоъгълната радиаторна решетка и по изобилието от хромирани детайли по екстериорната визия. Вътре основната промяна е видна от специалната тапицерия Windsor, както и от наличието на алуминиева декорация. Мултимедията SYNC 3 завършва картинката в салона.Премиум Ford! Възможно ли е това?
За модификациите Vignale са предвидени и множество опции за индивидуализация, както и допълнителни услуги, които са безплатни за клиентите на автомобили Vignale. За съжаление обаче в кацата с мед има и една капка катран. По-конкретно става дума за това, че новите коли от сериите Vignale не се различават в техническо отношение от конвенционалните. А така трудно се влиза в премиум сегмента.Премиум Ford! Възможно ли е това?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Найденов

    5 8 Отговор
    Заглавието е много точно и отговорът е даден в края на статията: НЕ, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕМИУМ ФОРД. Това са коли - конфекция и нямат нищо общо с великата немска тройка Ауди, БМВ и Мерцедес.

    Коментиран от #2

  • 2 Кожо

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Найденов":

    Найденов е и прав, и не. Няма премиум Форд - правилно! "Великата немска тройка" Ауди, БМВ и Мерцедес обаче също отдавна вече са конфекция, което много ясно си личи по това, че имаме една и съща форма в различна големина - като гащи от пазара!
    Според мен не са конфекция автомобили като Ферари, Бугати, Пагани и по-екзотични модели

    Коментиран от #3

  • 3 опсмопсус

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Кожо":

    И аз това им повтарям на слепите фенчета на ваг, бмв и мерцедес!
    Всичко е конфекция, еднакво като гащи.
    Евала колега за израза!

    Без да забравяме, че мерцедес и бмв дадят по някой различен модел!
  • 4 fuckthesystem

    2 1 Отговор
    :))) това все едно м...лите както на времето украсяваха москвичите с губерчета по таблото финтифлюшки тук там. нарочно изпърдян аспух и няколко допълнителни фара. сега разбрах, че са карали премуим москвич! :))))))))))))
  • 5 only

    4 5 Отговор
    а относно прехвалената велика тройка. какво толкова и се кланяте. не са лоши коли да, но не си заслужават парите. прехвалени чупещи се често. и правени в китай!!!! бе им ве ту също си прави великите мотори там всеки гони цена това е. имал съм ауди пак казвам не е лошо да возия да върви. само дето трябва да се разглоби половината за да го ремонтираш или обслужиш. скъпи ремонти. като го настъпваш става ламя е не мерси. открих японския автомобил и никога няма да се кача не немска прехвалена кошница!!!
  • 6 ГОСТ

    1 3 Отговор
    Мерцедес, БМВ и Ауди се правят така, че марката да не губи много в гаранционния срок, но след него да печели от части. На човекът, които си ги купува нови, не му пука кви вериги разстягат щом стигнат в България на 200 000км (при ауди и на 100 000 :D ). Той си кара автомобил, който е на светлинни години от форд и не му пука колко се чупи, защото е гаранционен ;) От друга страна за парите на Fiesta RS, не можете да си купите нищо хубаво от "грандовете" ;) Всяйа марка си държи сегмент ;)
  • 7 бмв е65

    2 4 Отговор
    разбира се че форд премиум няма и няма и да има така че сорка момчета и момичета пишещи тук,но немската тройка си остава номер едно а относно японските курници много крадат и префасонират изводите за вас бмв,мерцедес,ауди надежни и добри марки,но за хора с пари не за пишман гъзари

    Коментиран от #14

  • 8 555

    1 0 Отговор
    Някой от Вас .... би ли обяснил какво точно значи"премиум автомобил"?

    Коментиран от #9, #13

  • 9 Маурчи IV

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "555":

    Автомобил дето го купуваш с премиите си.
  • 10 прост

    2 4 Отговор
    Циганин и Форд през зимата не работят.

    Коментиран от #11

  • 11

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "прост":

    Оригинален си като ВАГ-продукт.......
  • 12 Georgi Kikov

    1 2 Отговор
    До бмв е65 -Относно ,,японските курници'' - Не съм паралия , имам Тойота Карина -97 год. , карам я вече 11 години ,на год. минавам 15 000 км - за това време съм сменил ангренажен ремък когато я купих , 2 биелетки по предницата , феродо на предни спирачки, едно гумено пръстенче отпред на делкото , радиатор - спука се отгоре пластмасата - тези нищожни разходи за 11 г. ти може само да ги сънуваш с твоето бмв !!!!!
  • 13 гостЪ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "555":

    нещо дето върши същата работа като нормална кола само дето те заливат с реклама колко е велико. Съответно и те "друсат" като за много велико навсякъде. С две думи - рекламен трик
  • 14 гостЪ

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "бмв е65":

    абе ти верно ли се мислиш за гъзар с в най-добрия случай 7 годишна кола? :)))) Недей да ми отговаряш....

    Коментиран от #15

  • 15 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "гостЪ":

    Ми то да караш бееееенве за 6-7хиляди лв. което реално струва по-малко и от 2000лв и половината екстри отдавна са дали фира си е направо гъзария беееее хорааа.Как ще кара некъв си Форд па бил той и чисто нов?