Last news in Fakti

12 Май, 2016 19:37 2 262 1

Представят умните технологии от света в София

  • умни технологии-
  • конференция-
  • софия

На конференция, която ще се проведе следващата седмица в София, основатели на водещи световни технологични компании, startup-и, инвеститори и доказани специалисти от дигиталната индустрия ще представят най-новото от IT индустрията.

Автомобили, които имат постоянна връзка с интернет и часовник, който издържа 30 дни без батерия са само една малка част от умните устройства, които ще бъдат представени на тазгодишното издание на конференцията.

Директорът на отдела за дигитални услуги в BMW Innovation Рено Мариони ще представи плановете на компанията за това, как може автомобилите да станат част от личните мрежи на хората заедно с техните умни домове и мобилни устройства.

Богдан Рипа от лондонската компания Vector Watch ще представи устройство, което може да работи до 30 дни на батерия, както и стратегията на компанията за развитие на сегмента.

Сред говорителите на събитието ще бъдат още Дона Ханафи - директор за потребителите на социалната платформа Tictail, чрез която потребителите имат достъп до 125 000 марки от цял свят, Майкъл Пор - мениджър бизнес развитие в Lenovo, Касар Юнис - партньор и главен оперативен директор на Y Combinator, определен за "най-добрия startup инкубатор" в света от Fast Сompany и други.

По време на двудневната конференция се очакват и още стратегически тенденции от компании като Viber, Facebook, Prezi, The Economist, Zalando и много други технологични новатори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 най-добрия startup инкубатор

    0 1 Отговор
    Муахаха в Чалгаро-мутристан представили умни технологии??!!! Муахахахахаха...