13 Май, 2016 11:51 2 295 0

Усилвател за светкавица на смартфон

  • смартфон-
  • светкавица-
  • усилвател-
  • flens
Усилвател за светкавица на смартфон - 1

Flens е специална приставка, която се монтира на светкавицата на смартфон и се явява нещо като усилвател за нея. Благодарение на допълнителна фокусираща леща, джаджата концентрира светлината и я прави по-ярка.

Така осветеното пространство пред апарата става по-голямо. Аксесоарът идеално пасва на смартфоните на Apple, като може да се използва от модела iPhone 4 до iPhone SE. Устройството обаче може да се използва и на други смартфони.

Единственото условие е телефоните да имат метална (гланцирана) повърхност и диаметърът на светкавицата да не е по-голям от 4.5 мм. Flens се закрепва за смартфона посредством миниатюрни магнити. В момента иновацията е достъпна на платформата Kickstarter за €17.Усилвател за светкавица на смартфон


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА