Last news in Fakti

13 Май, 2016 22:11 2 267 0

София домакин на изложение за високи технологии

  • технологии-
  • изложение-
  • софия
София домакин на изложение за високи технологии - 1

От 13 до 22 май всеки, които иска да научи най-новото в областта на високите технологии може да посети изложението TECH EXPO 2016, което се провежда в София Ринг мол. Освен представянето на новостите сред големите производители, ще има и редица специални събития като GearVR зона с безплатни демонстрации на виртуална реалност и 360-градусови видеа. Също така ще се проведат редица лекции и дискусии, в които ще участват топ имена в бранша. Ще има атрактивни демонстрации на нови продукти; гейминг-състезание, роботика, 3-D принтери, футуристични разработки и много други.

По време на изложението ще се състои и първото по рода си в България състезание с FPV дронове. Ще може да се види и демонстрация на виртуална реалност – най-актуалната технология, която посетителите ще могат да тестват. Помислено е и за най-малките техноманиаци, за които е предвиден специален кът със занимания и игри.

От всекидневните предмети, които ползваме, ще бъдат представени не само най-новото в областта на смартфоните, но и нови възможности на перални и хладилници.

София домакин на изложение за високи технологии

София домакин на изложение за високи технологии


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА