Last news in Fakti

23 Юни, 2016 04:00 20 456 5

Най-бързият питстоп във Формула 1

  • формула 1

За всяко едно състезание от най-върховния шампионат за четириколесни машини Формула 1, един от най-големите световни спедитори - DHL, дава приз за най-бърз питстоп. На последното състезание провело се в Баку наградата отиде при английският отбор на Williams, като те направиха феноменално постижение. С време от 1.92 секунди то се равнява на вечния рекорд на Red Bull Racing постигнат през 2013. Въпреки отличната работа на екипа обаче, Маса успя да стигне само до 10-та позиция. Вижте как болидът му буквално прелита през бокса. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bat Sande

    0 0 Отговор
    Той спря ли въобще?!?
    Ако се окаже, че са го заредили с гориво и са му сменили и масло, филтри и накладки....ЩЕ ГИ ПРИЗНАЯ!
  • 2 Spewn1

    0 0 Отговор
    Не знам автора какъв Mclaren бълнува, но Маса от няколко години кара за Williams, както и Ботас. На клипа също доста явно се вижда, че това не са Mclaren, те са черни с червени бумеранги(знака на марката). Абе, много сбъркана статия като цяло.

    Коментиран от #3

  • 3 petkov

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Spewn1":

    Не им се връзвай :). Преди 3-4 старта (този сезон все пак), говорител на БТВ (не му знам името... вижда се че не заслужава да го знам), заяви следното (цитирам по памет) "Пилотът на Макларен, Лиус Хамилтън спечели голямата награда на...." Да бе, той беше пилот на Макларен... преди 4 години :), а да и Макларен няма нищо общо с Мердецес (където сега кара Лиус) вече втора година.. ама нищо де, аз съм и фен на Макларъните, така че се зарадвах, че поне според БТВ сме ги шльопнали като цифка в мифка :)
  • 4 Киро

    0 0 Отговор
    И от време на време става шоу.
  • 5 дух

    0 0 Отговор
    Не виждам нищо сензационно. Всички тимове сменят гуми в рамките на 2сек.. Забавянето в бокса идва от зареждането с гориво. Дебита на зареждането е ограничен( по спомени 10л./сек.). Та 100л. резервоар се пълни за 10сек. вадим 20-30л. които са в него и сметките за престоя в бокса излизат.