Last news in Fakti

7 Октомври, 2016 15:36 3 025 2

Първата в света безконтактна флашка за iOS

  • флаш памет-
  • wi-fi-
  • ios
Първата в света безконтактна флашка за iOS - 1

Името на иновацията е iLuun Air и това на практика е първата безконтактна флашка, която работи с устройствата на Apple под управлението на операционна система iOS 8 и нагоре. Благодарение на специален Wi-Fi интерфейс данните от джаджата могат да се ползват от осем потребителя едновременно. Устройството ще се използва за предаване на файлове между устройствата, съхраняване на данни и резервни копия. Устройството ще се появи на пазара в четири варианта - с 32, 64, 128 и 256 ГБ памет. Цената все още не е известна. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупости

    0 0 Отговор
    Apple си имат от време оно Time Capsule дето записва всичко от MAC, MacBook, iPad, iPhone през WiFi.
  • 2 знам я

    0 0 Отговор
    Цената е ясна-200$ за най-малката и за всяка следваща по още 200-250$.Моята струва 15лв.и само си я боцкам и готово.Не е толкова голяма но все тая:-)