Last news in Fakti

12 Април, 2017 16:30 7 533 3

Звукът на Mustang стана рингтон

  • ford-
  • mustang-
  • рингтон
Звукът на Mustang стана рингтон - 1

Ford превърна звука от изпускателната система на Mustang в мелодия за звънене на телефон. Аудиофайла с осемцилиндровия слухов масаж може да свали всеки желаещ от този адрес.

Записът е направен с помощта на микрофони, закрепени към ауспуха на Mustang GT от моделната 2018 г. Обновеното спортно купе има изпускателна система с променливо звучене.

За разлика от повечето регулируеми ауспуси този на Mustang може не само да се усилва и намалява. Активните клапани осигуряват разнообразно звучене в зависимост от избрания работен режим, скоростта и оборотите на двигателя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    доста тревожно ще звъни телефона
    бих предпочел нещо по приятно
    това ще ми надува главата цял ден
  • 2 ЛММ

    2 2 Отговор
    Кой е линка, няма го в статията
  • 3 Bobura

    2 0 Отговор
    https://m.soundcloud.com/fordmotorcompany/mustang-exhaust-ringtone