Last news in Fakti

16 Май, 2017 11:53 7 500 4

Дървен велосипед за $1000

  • велосипед-
  • дърво-
  • беларус
Дървен велосипед за $1000 - 1
Една беларуска компания, занимаваща с дървообработване, започна производство на велосипеди, направени от дърво. Дървените детайли се изработват от ясен или бреза, а самият велосипед повтаря формите на друг беларуски дървен велосипед, произведен през далечната 1933 година.Дървен велосипед за 00

Новите дървени колела се правят изцяло на ръка и всеки велосипед е уникален и неповторим. Цената му обаче не е ниска - $1 000. Според производителите конструкцията е достатъчно здрава и те без притеснение дават гаранция от пет години. Партида от 10 велосипеда се прави за един месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    5 2 Отговор
    Цял живот взимаме дървения, сега пък 1000 зелени пак за дърво...искаше ми се но нямах желание.
  • 2 САК

    2 1 Отговор
    Като идея е добро, но като изпълнение и без пари да ми го дават не бих го взел.

    Това е правено от инженери мебелисти, а не от дърводелци. Дървото е рязано и лепено при изпълнение на дългите части(не се следват нишките на дървото) , а не както би трябвало цепено и извивано. При вибрации и натоварване ще се чупи. Става само за декорация.

    Ако това по повърхността е фурнир определено не си струва парите.
  • 3 незнайко

    3 1 Отговор
    Всеки може да си направи такъв велосипед. Двеженията са метални и стандартни. Дали рамата ще е желязна, алуминиева или от дърво всеки решава сам . Голям ПРАЗ, за 1000$ !
  • 4 БРАВО

    0 0 Отговор
    Сега остава да минем на грънците, махаме тенджерите. Махаме колите и минаваме на волска каруца. Добре напредват , ама да има разнообразие де . Нищо ново под слънцето, те и без това коня като универсално превозно средство