Last news in Fakti

10 Август, 2017 11:44 10 190 4

Toyota пусна миниван-кемпер

  • toyota-
  • proace-
  • кемпер
Toyota пусна миниван-кемпер - 1

Японците от Toyota пуснаха на пазара в Германия нова версия на минивана Proace, която е специално подготвена за любителите на почивките сред природата. Модификацията разполага с всичко необходимо за къмпингуване, включително и с пълноразмерно двойно легло.

Proace за пътешественици е направен от Toyota в тясно сътрудничество с профилираната в областта на кемперите компания QUQUQ. В багажника на минивана се намира сгъваема кухня, която разполага и с резервоар за вода и умивалник.

Toyota пусна миниван-кемпер

Сгъваемото легло пък се състои о тънки, но удобни матраци, монтирани на метална рамка. Миниванът за къмпинг може да бъде поръчан, както с пет места, така и със седем. Към опциите са включени маса и столове.

Предлага се и специалната палатка Dachzelt ARB Simpson III, която се явява продължени на автомобила. В зависимост от екстрите цената на специалното Proace варира в диапазона 35 000 - 40 000 евро.

Toyota пусна миниван-кемпер


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка

    4 5 Отговор
    И като си го поръчаш седем местно каде ще спят останалите пет човека?
  • 2 1234

    6 0 Отговор
    Останалите 5 човека ще спят в палатката
  • 3 Random

    1 1 Отговор
    Видях такъв ван (не кемпер) в Гърция, ужасно грозно нещо.

    Коментиран от #4

  • 4 аааааааа

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Random":

    Рашъните по-хубави ли ги правят?