Last news in Fakti

23 Декември, 2011 13:59 5 362 1

Обувки със сменяеми токчета (ВИДЕО)

  • токчета-
  • обувки-
  • сащ

Сватба, официално тържество, абитуриентски бал. На всички тези събития жените искат да изглеждат елегантно. Важен елемент от тоалета е обувката и най-вече височината на токчето. Високият ток е белег за елегантност, но и доста неудобен, особено ако сте на вечерно парти, а трябва цял ден да носите обувка с токче от 9 сантиметра. В САЩ намериха решение на този проблем като създадоха обувка със сменяеми токчета.

Day2Night разполагат с пет различни по височина токчета – от 4 см. до 9 см. Един чифт е с цена 300 USD. Стойността не е висока като се има предвид, че срещу тази сума човек получава на практика пет различни чифта обувки, смятат създателите Кенди Кейб и Надин Лубковиц.

За момента компанията производител е пуснала само един модел – черна обувка тип сандал с открити пръсти, но скоро ще се появят и други модели, обещават от фирмата.

В САЩ и преди са се предлагали подобен тип обувки, но само с два вида сменяеми токчета.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1972

    0 0 Отговор
    има и разлика в обуфките с последното токче и последната ревио много измама