Last news in Fakti

28 Септември, 2017 14:45 2 467 1

Nokia 3310 ще получи 3G версия

  • nokia-
  • 3310-
  • 3g

Новото издание на култовата Nokia 3310, лансирано през май, носи повече от прилични печалби на китайския производител HMD Global. Скоро обаче легендарният телефон ще стане неизползваем в някои държави, което налага осъвременяването му.

Проблемът на новата Nokia 3310 е, че поддържа само 2G-мрежи, които вече се извеждат от експлоатация на много места по света. Скоро подобни телефони ще станат непотребни в държави като САЩ, Сингапур, Холандия и Нова Зеландия.

3G-версията на 3310 се разработва именно за тези пазари, но ще се продава по цял свят. Продажбите на модернизирания модел ще започнат на 16 октомври в Австралия. Месец по-късно апаратът ще се появи в магазините в Сингапур и други държави, в които дните на 2G мрежите са преброени, а след това и по цял свят.

Nokia 3310 3G ще се предлага в четири цвята - жълто, червено, синьо и черно. Цената е €69, с €20 повече от 2G-версията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    15 4 Отговор
    Моя телефон е апсолютно същия и никога не бих го сменил!Носа си го с кълъфче на колана и е като ноф!А като хода на море си го връзвам с едно въженце на врътъ та да ми завиждат не само на татуирофките по мене а и на телефона!Като хода на заведение па задължително го слагам на средата на масата та да се вижда а най ми е кеф като звънне тогава!За картинка съм му сложил беенвето в цял ръс та и номера да му се вижда!Просто съм човек с вкус и затва е всичко тека!