Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 15:40 2 551 14

Apple готви 6.4-инчов iPhone X

  • apple-
  • iphone-
  • iphone x-
  • iphone x plus

Продажбите на iPhone X започват след месец, но феновете на по-големи екрани може би ще предпочетат да изчакат малко преди да си го купят. Според iDropNews Apple активно разработва 6.4-инчова версия на новия си смартфон.

iPhone X Plus ще има същия дизайн с екран без рамка като на 5.8-инчовата версия. Как биха изглеждали двата апарата един до друг показват компютърно генерираните изображения на iDropNews.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 User

    19 17 Отговор
    Що е Apple е боклук.

    Коментиран от #2

  • 2 За спорта

    17 13 Отговор

    До коментар #1 от "User":

    И го каза човек, които най-вероятно не е пипвал техен продук :)))

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 вижся

    28 6 Отговор

    До коментар #2 от "За спорта":

    Не ми се спори, уморих се. Халал да им е на тези, които си го купят. За мен са 1 от 3те вида:

    1) Програмисти, които правят апове за епъл устройства.
    2) Кифли и контета.
    3) Снобари и позьори.
    4) Хора които обичат анимирани емоджита (това е нов вид милениали, за тях няма определение още)

    Относно кой бил първия, какво е то безрамков телефон, ще кажа, че на тоя му се виждат рамките от всички страни, за това няма как да го нарека по-безрамков от конкуренцията. Ако питате дали е първи в това, също не е. За справка вижте Sharp AQUOS 2014 г. телефон с безрамков дисплей, освен най долната рамка.

    ПС: Не вярвам в скъпи телефони, главно защото онези от горе от която и да е марка умишлено бавят развитието на технологията, за да има повече нови модели и да се купуват. Такъв е живота, не хейтвам, това ми е мнението. Ако на някой не го харесва, знае инструкцийте къде трябва да го постави.

    Коментиран от #5, #7, #11

  • 5 Госта с кифлата

    6 33 Отговор

    До коментар #4 от "вижся":

    Просто определение за теб: типичен българин, силно завистлив и не способен на нищо. Скъсан и най вероятно беден финансово и интелектуално. Виж сега карай си с нокията с фенерчето.

    Коментиран от #6

  • 6 вижся

    27 3 Отговор

    До коментар #5 от "Госта с кифлата":

    Аха, ясно - 3)
  • 7 Анализатора

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "вижся":

    От цялата работа разбрах, че си от 1) програмист ... Като гледам колко + са си си сложил а на този дето ти е написал истината толкова - си . Манипулатор и хетър.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 вижся

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Анализатора":

    Мерси, аз нямам Айфон Х първо защото в момента е забавено производството му, поради факта, че епъл се провалиха да доставят части за камерите на онова ръбче отгоре на дисплея, второ защото вече имам друг телефон, който въпреки, че е 400 лева има 5000 милиампера батерия, по-голям дисплей и може да архивира 20+ снимки и да ги прати в архив, вместо 1 по 1 (визирам това, че великолепния софтуер на епъл не го може това). А да, само да кажа, че батерията и дисплея както и други компненти в този телефон са на Самсунг, за това някои 8ци избухват. А, че самите батерии са по малки от на 6s и други по стари модели няма смисъл да коментирам. Относно новия Иос 11, единствените нови неща освен алгоритмите за камерите са поправени бъгове, с които можеш да хакнеш телефона дори ако си аматъор. Ей това вече можеш да му кажеш "хейт", ако си 50% обективен (поне) го провери в нетО.
  • 9 вижся

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Анализатора":

    Виждам, че сте преубедени, за това да си ги ползвате със здраве. Аз лично съм се ориентирал към Mi Mix 2ката, но ме мързи да си прехвърлям всички пароли и неща на Леновото ми, понеже не са малко, а не обичам, да качвам неща в облака.
  • 10 вижся

    5 2 Отговор
    А да... тривиално ама отностно хейтърството.. всеки има право на мнение а за плюсовете може да ми покажеш как става някой път ;)
  • 11 Антонио

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "вижся":

    Запази си мнението за бабите пред панелният си блок.Карай си Дачията и остави хората който не питат кое колко струва,а просто си го купуват да си купят хубава кола,телефон и куп други.А на твоят телефон с марка КИМ ТУ АН батерия 10Аh да му лепнат си остава едно голямо ДЪРВО.

    Коментиран от #12

  • 12 вижся

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "Антонио":

    Аз, ще си карам дачията, вие си изплащайте кредитите докато си цъкате айфоните в метрото :D
  • 13 ГОГО

    4 1 Отговор
    Гроздето е високо, затова е кисело!

    Коментиран от #14

  • 14 хаха

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "ГОГО":

    Зависи кой го яде.