Last news in Fakti

14 Ноември, 2017 10:50 3 059 3

Вижте как се прави BMW i8 кабрио

  • bmw-
  • i8-
  • кабриолет

Баварската компания публикува едно интересно видео, в което частично е показано как всъщност се прави откритата модификация на хибридния суперкар i8. Премиерата на този автомобил е насрочена за автосалона в Лос Анжелис, който отваря врати на 1 декември тази година. От видеото се вижда, че откритата версия ще разполага с мек сгъваем таван, но към момента няма информация за механизмите, сгъващи и разгъващи покрива на i8 кабриолет. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    4 2 Отговор
    е затова не ми вървяла бирата
    ами незнаех как се прави I 8

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГОСТ":

    То като си спомнят колко са продажбите , на шефовете в БМВ им спира сърцето , а не бирата , да не говорим като погледнат и колко са дали за "разработка" , ама кво да правиш , пусти мерак да пробутваме ДВГ-та , а Нисан обяви , че за един месец от старта са продали 14 0000 Лийф и догодина със сигурност ще пуснат и електрически СУВ !

    Коментиран от #3

  • 3 Антиелектрика

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Отново "блестиш". Сега кажи, че Нисан е продал повече Лийф отколкото Боинг е продал 747.
    А пък да знаеш колко много миксери са продадени, а в същото време имаше само 7 совалки - хахахахаха
    Ти не си добре, честно - тръгнал да сравнява продажби на кола с цена 30 000 с такава, която е 5 пъти по-скъпа!