28 Декември, 2017 11:09 6 503 5

Ракетата SpaceX стана причина за ПТП (ВИДЕО)

  • spacex-
  • птп
Ракетата SpaceX стана причина за ПТП (ВИДЕО) - 1

Пускането на ракетата Falcon 9 на американската компания SpaceX, стана причина за голямо пътно транспортно произшествие. За щастие в катастрофата няма жертви, но смачканите автомобили са доста.

Ракетата стартира от база на ВВС в САЩ и извежда в околоземна орбита десет спътника на мобилния оператор Iridium. Стартът на ракетата съвпадна с петъчният час пик. Един от участниците в движението се заглежда в излитащата ракета и се удря в превозно средство пред него. Така се получава верижната катастрофа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    5 7 Отговор
    Тая ракета с какви двигателя е била - електрически или ДВГ?
  • 2 Японеца

    3 3 Отговор
    Славчев, цялатя мрежа гърми за новите Сандеро и Степуей!
    Също и СРВ къстъм консепт!
    За АВ Волво нещо да кажете.
    Тук новините са само по клипове от Тубата, не ви ли обръзна да пишете статии са коли от 1999г., като тази за Е46!
  • 3 Патриот

    9 2 Отговор
    ей ся проверих - с електрически буустери е ракетата, захранвани с плутониум - нещо невиждано досега. Оказа се, че тея ракети могат и да се приземяват след извеждане на сателитите в орбита - нещо като совалките - уау!
    https://youtu.be/XcVpMJp9Th4?t=4m57s

    И не на последно място - цялото човечество прави около 60 изстрелвания годишно от които 30 са само на Space X на Tesla, основана вчера! Тези не си поплюват... Къде са НАСА, къде са Роскосмос или Европа и Китай... тц тц тц

    Коментиран от #4

  • 4 Патриот

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Патриот":

    Мноо долно да коментираш с моя НИК
  • 5 Бобката

    0 0 Отговор
    До измисляния Патриот-На баба ти хвърчилото с този плутониум! Двигателите на Фалкън-9 използват за гориво керосин и течен кислород като окислител!Айде свети свети Мъск електричара да бега на село!