28 Февруари, 2018 12:32 3 413 0

Spirit of Ecstasy от чисто сребро в чест на Silver Ghost

  • rolls-royce-
  • silver ghost-
  • spirit of ecstasy
Spirit of Ecstasy от чисто сребро в чест на Silver Ghost - 1
Британската марка Rolls-Royce представя лимитирана серия в чест на 100-годишния юбилей на модела Silver Ghost, показан за първи път през далечната 1907 година. Лимитираната серия ще е на базата на модела Ghost 2018 и ще се отличава най-вече по емблемата Spirit of Ecstasy.Spirit of Ecstasy от чисто сребро в чест на Silver Ghost

Различното при нея е, че тя е специална и е изработена от чисто сребро. Освен това ръчно направената линия в профила на автомобила също ще е сребърна. Иначе юбилейните автомобили са оборудвани с 6.6-литров V12 мотор, мощността на който е 603 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА