Last news in Fakti

11 Март, 2018 11:16 12 959 7

7-те най-яки офроуд кемпера (ВИДЕО)

  • кемпери-
  • офроуд
7-те най-яки офроуд кемпера (ВИДЕО) - 1

Кемперът става все по-популярно превозно средство и се използва от хора, които искат да избягат далеч в природата. За целта обаче стандартните кемпери често не вършат работа, защото колкото е по-диво мястото, толкова пътищата до него са по-непроходими.

Точно поради тази причина не са малко кемперите, които се правят на базата на високопроходими автомобили. Повечето от тях обаче са по-спартанско обзаведени от конвенционалните, но има и такива, които впечатляват, както с лукс, така и с проходимост. Ето и седемте най-яки от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калоян

    26 2 Отговор
    ААААААААААААААа, лудница са всички, но този, който авторът е избрал с водещата снимка горе е направо умопомрачителен. За съжаление само ще си ги гледаме, щото са една шапка пари.

    Коментиран от #3

  • 2 ванката

    10 9 Отговор
    последния е върха на сладоледа а фиат са дали парички да си вмъкнат кенефа в тази реклама...
  • 3 Driving pleasure

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "Калоян":

    Ами не... с шапка пари няма да минеш... от чувал нагоре са :D

    Коментиран от #4

  • 4 123

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Driving pleasure":

    FIAT по принцип са много силни в този сектор, не са за подценяване и насмешка изобщо.
    Всички показани машини са готини, предизвикват чувство за свобода, ама цената, цената е солена...
  • 5 до 1

    3 2 Отговор
    До коментар #1 от "Калоян":

    Онова първото дето му викаш че е умопомрачителен се казва Форд. Американско е. Не е руско. Не е Лада нито Волга
  • 6 Гост

    4 2 Отговор
    Е как ще избягаш далеч в природата с дистанционното на кемпера в ръка, дето отделно струва колкото две къщи. И какво ще я правиш тази природа? Ще си я гледаш през стъклото на кемпера и ще си викаш - ей голяма работа съм. И при първата смяна на гума на кемпера или спукана гума ще си викаш -е тва не е за мен. Ами то със същия успех можеш и с хеликоптер да "избягаш далеч в природата". Предпочитам да буквално да избягам в природата с обувките си и спалния чувал. Бих се замислил и за една буханка, дето ще и скъсам г*за по чукарите и нема да я мисля дали ще я задера в някой клон, щото ще ми струва половин заплата да ѝ сменя фара. А този филм с кемперите съм го гледал много и се казва "ай си мерим кемперите" и няма нищо с бягане в природата.
  • 7 те тава е

    1 1 Отговор
    До тоя ванката ли е манката ли е очевидно нищо не ти е ясно от света на автомобилите , това че има емблема на фият нищо не означава , супер е кемпера , това не ти е нов внос от Италия перфектен и след два дена двигател за ремонт , прави разлика и хвани да по прочетеш туй онуй.И както има емблема на фият може да сложат на още шест други производители емблемите и тях ли ще ги плюеш?