Last news in Fakti

11 Май, 2018 14:25 4 468 1

Телевизори в Hyundai за Мондиала

  • hyundai-
  • hb20-
  • телевизор

Бразилското подразделение на Hyundai предлага нова екстра за най-малкия си модел HB20 по случай Световното първенство по футбол в Русия. Запалянковците няма да пропуснат нито един мач от Мондиала благодарение на цифровия телевизионен тунер, с който срещу допълнително заплащане ще може да бъде оборудвана мултимедийната система BlueMedia.

Hyundai HB20 построен на платформата PB, която лежи в основата на i20, Accent и Veloster, както и на Kia Rio, Venga и Soul. Моделът е разработен специално за бразилския пазар, но се изнася и в други страни от Южна Америка.

Базовата версия се оборудва с 1.0-литров трицилиндров двигател с мощност 80 к.с. и неговата турбинирана версия със 105 коня. Достъпен е също 1.6-литров атмосферен мотор със 122 к.с.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 крюшо

    1 0 Отговор
    Задължително ще гледам, а не да слухтя по дирята на айчето,като Барабата!